Uchi Heel Lyrics - Khasa Aala Chahar

Uchi Heel Lyrics - Khasa Aala Chahar

Lyrics In English and Hindi - Latest Haryanvi song is Sang By Khasa Aala Chahar, And Music is given by Dj Sky And lyrics of the song are written by Khasa Aala Chahar

Uchi Heel Lyrics
Singer Khasa Aala Chahar
Label Speed records 
Music Dj Sky
Song WriterKhasa Aala Chahar

Uchi Heel Lyrics In English :



Oh uchi uchi heel pehar ke
Mahri gaal mein aave kyun
Meri maa ka main ek ladla
Manne tu tadpave kyun

Oh uchi uchi heel pehar ke
Mahri gaal mein aave kyun
Meri maa ka main ek ladla
Manne tu tadpave kyun

Oh dhai baje ki chaa ke tyme
Tu afeem ke wargi lage se
Tirchi tirchi dekhe se
Bin weapon goli daage se

Oh dhai baje ki chaa ke tyme
Tu afeem ke wargi lage se
Tirchi tirchi dekhe se
Bin weapon goli dage se

Oh line bta ke aage se
Chori itni tu sharmave tu
Uchi uchi

Oh uchi uchi heel pehar ke
Mahri gaal mein aave kyun
Meri maa ka main ek ladla
Manne tu tadpave kyun

Haa kala kala suit tera
Aur bagad ki teri jutti re
Chawal warge danta gel
Tu hase ghani kasooti re

Darde bole tutti re
Tu itnaa kehar machave kyun
Uchi Uchi

Oh uchi uchi heel pehar ke
Mahri gaal mein aave kyun
Meri maa ka main ek ladla
Manne tu tadpave kyun

Haa pura humne ghamand bawli
Haryane mein jamne ka
Dil te dil ki baat honn de
Raula kar ri khamekha

Je route tera gurgame ka
Khasa ki side aave kyun
Uchi uchi

Oh uchi uchi heel pehar ke
Mahri gaal mein aave kyun
Meri maa ka main ek ladla
Manne tu tadpave kyun


Uchi Heel Lyrics In Hindi :


हो ऊंची ऊंची हील पहर के
मारी गाल में आवे क्यूँ
मेरी माँ का मैं एक लाडला
मन्ने तू तडपावे क्यूँ

हो ऊंची ऊंची हील पहर के
मारी गाल में आवे क्यूँ
मेरी माँ का मैं एक लाडला
मन्ने तू तडपावे क्यूँ

हो ढाई बजे की चा का टैम
तू अफीम के बर्गी लागे से
तिरछी तिरछी देखे से
बिन वेपन गोली ताके से

हो ढाई बजे की चा का टैम
तू अफीम के बर्गी लागे से
तिरछी तिरछी देखे से
बिन वेपन गोली ताके से

हो लाइन बता के आगे से
छोरी इतनी तू शरमावे क्यूँ

हो ऊंची ऊंची
हो ऊंची ऊंची हील पहर के
मारी गाल में आवे क्यूँ
मेरी माँ का मैं एक लाडला
मन्ने तू तडपावे क्यूँ

हाँ काला काला सूट तेरा
और भागड़ की तेरी जुत्ती रे
चावल बर्गे दांतां गैल
तू हासे घणी कसूती रे

हाँ काला काला सूट तेरा
और भागड़ की तेरी जुत्ती रे
चावल बर्गे दांतां गैल
तू हासे घणी कसूती रे

दर्दे बोले टूटी रे
तू इतना केहर मचावे तू

हो ऊंची ऊंची
हो ऊंची ऊंची हील पहर के
मारी गाल में आवे क्यूँ
मेरी माँ का मैं एक लाडला
मन्ने तू तडपावे क्यूँ

हो पूरा अमने घमंड बावली
हरियाणे में जामे का
दिल ते दिल की बात होण दे
रौला कर री खामेखा

हो पूरा अमने घमंड बावली
हरियाणे में जामे का
दिल ते दिल की बात होण दे
रौला कर री खामेखा

जे रुट तेरा गुड़गामे का
खासा की साइड आवे क्यूँ

हो ऊंची ऊंची
हो ऊंची ऊंची हील पहर के
मारी गाल में आवे क्यूँ
मेरी माँ का मैं एक लाडला
मन्ने तू तडपावे क्यूँ



Uchi Heel Lyrics Watch Video

Previous
Next Post »